A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради"

Сторінка на стадії наповнення.

Перемога учениці Підгайцівської громади на всеукраїнському рівні! Щиро радіємо та пишаємось ⭐️ Вікторією Шевчук, ученицею Піддубцівський ліцей, яка перемогла у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів

Щиро радіємо та пишаємось Вікторією Шевчук, ученицею Піддубцівський ліцей, яка перемогла у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2022/23 н.р.

16:38 06.06.2023

Тренінг про професійні компетентності педагога у Борохівській гімназії

Професія вчителя вимагає постійного самовдосконалення, саморозвитку професійних і особистісних якостей. Адже, людина, яка встала за вчительський стіл, відповідальна за все, все знає і вміє. Вчитель повинен мати всі якості ідеального, сучасного, компетентного і професійного педагога.

08:25 27.03.2023

Семінар - тренінг для учителів Підгайцівської сільської ради

11 грудня 2021 року на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар - тренінг підвищення кваліфікації учителів ЗЗСО  Підгайцівської сільської ради за програмою «Інклюзивні технології як умова успішної освіти дітей з особливими освітніми потребами» за напрямом  «Розвиток професійних компетентностей у сфері інклюзивної освіти».

15:58 14.12.2021

Методичний хаб для керівників закладів дошкільної освіти

Для директорів, завідувачів та методистів дошкільної освіти Підгайцівської сільської ради працівниками Центру професійного розвитку  педагогічних працівників проведено методичний хаб на тему «Акценти  Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти у дошкільному закладі». Учасники познайомилися з алгоритмом як вибудувати внутрішню систему забезпечення якості освіти та обрати модель для свого закладу, розглянули напрямки,критерії та індикатори, за яким слід проводити самооцінювання, детально зупинилися на питанні розробки Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти.

14:08 06.12.2021

Супервізія для учителів фізичної культури

4 грудня на базі Липинського ліцею Підгайцівської сільської ради було проведено супервізію для учителів фізичної культури . Супервізор, методист відділу виховної роботи з освітньої галузі «Фізична культура»  Володимир Сергійович Сагайко провів супервізію за напрямом «Реалізація Державного  стандарту базової освіти в НУШ під час проведення уроків фізичної культури». Консультування було поділене на модулі: теоретичний та практичний. Практичний модуль включав розгляд таких нових модулів за системою НУШ як регбі 5, бадбінтон, флорбол, фрізбі. Консультування було надзвичайно цікавим, пізнавальним та корисним. Впевнені, що учителі з радістю застосовуватимуть нові знання на уроках фізичної культури! А школярі Підгайцівської громади ще з більшим нетерпінням чекатимуть занять з новими іграми, руханками, забавами.

11:59 06.12.2021

Успішні навчання педагогів Підгайцівської громади

148 учителів Підгайцівської сільської ради, які забезпечуватимуть здобуття учнями 5 класів загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальних роках, успішно пройшли навчання та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації на 30 годин (1ЕКТS).

11:42 24.11.2021

Як провели осінні канікули учителі Підгайцівської громади

Канікули в усіх асоціюються з відпочинком. Але для учительства - то час плідної праці, навчання на тренінгах, семінарах, практикумах. Це час саморозвитку, традиційних педагогічних нарад та нетрадиційних майстер класів, творчих майстерень та педагогічних консиліумів. А ще, для учителів нашої громади під час осінніх канікул було проведено ряд супервізій.  Супервізія - це сучасний інструмент  професійної підтримки та професійного розвитку, який передбачає комплекс заходів із супроводу педагогічних працівників в умовах реалізації Нової української школи. На теренах Волинської області працює 31 сертифікований супервізор, вони надають консультації, навчально - методичну допомогу щодо впровадження реформ НУШ. Вперше на Волині супервізію було проведено для директорів шкіл нашої громади супервізором Богданович Ольгою Іванівною. Вона надавала консультування на тему «Роль керівника в сучасному закладі освіти» та «Розбудова внутрішньої системи якості освіти». Також, на базі Піддубцівського ліцею для учителів початкової школи було проведено супервізію на тему «Я досліджую світ, здоровязбережувальні технології ». Поліщук Наталія Анатоліівна дала багато корисних рекомендацій для роботи учителів, які працюють за Концепцією Нової украінської школи. Багато питань постало перед педагогами з впровадженням інклюзивної освіти. Тому, дві супервізіі на тему «Робота педагога та асистента в інклюзивному класі» провела Романюк Світлана Володимирівна. Попереду на педагогів початкової школи чекають ще супервізіі Никитюк Лариси. Сподіваємося, що супервізія допоможе нашим педагогам успішно впроваджувати концепцію Нової української школи.

09:06 09.11.2021

З Днем працівника освіти!

В переддень професійного свята щиро вітаємо усіх, чиє покликання УЧИТИ! Шановні працівники освіти, ви заслуговуєте найкращих побажань, найщиріших слів вдячності,, найглибших проявів поваги! Низький уклін усім вчителям, викладачам, вихователям, управлінцям за вашу нелегку, але потрібну й безцінну працю!!!! З прийдешнім святом, дорогі освітяни!!!!

15:03 01.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень