A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради"

Успішні навчання педагогів Підгайцівської громади

Дата: 24.11.2021 11:42
Кількість переглядів: 79

148 учителів Підгайцівської сільської ради, які забезпечуватимуть здобуття учнями 5 класів загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальних роках, успішно пройшли навчання та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації на 30 годин (1ЕКТS).

З метою забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти, на виконання Плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», на виконання розпорядження голови Волинської ОДА від 09.07.2021 № 414 «Про розподіл субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», тренери Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти організували онлайн – навчання нашим педагогим. Навчання проходило за освітніми галузями: мовно – літературною, математичною, природничою, інформаційною, громадянською та історичною, мистецькою, технологічною, соціальною та здоров’язбережувальною,  фізичної культури. Навчання було цікавим завдяки використанню інноваційних технологій та інструментів: презентацій,  тренінгів, ділових ігор, інтерактивних вправ. Учителі – практики та тренери ВІППО поділилися успішними кейсами впровадження реформи Нової української школи.

Щиро дякуємо учителям, які навчалися, тренерам, які навчали за організацію та проведення курсів!!! Бажаємо, щоб реформа НУШ легко й успішно втілювалася у життя у школах нашої громади та України !!!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора