A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради"

Інституційний аудит - інструмант для покращення якості освіти

Дата: 23.01.2023 13:47
Кількість переглядів: 44

20 січня на базі Липинського ліцею  Підгайцівської сільської ради відбувся семінар щодо особливостей проведення інституційного аудиту у ЗЗСО.

На запрошення Центру професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради спікерами заходу були представники Державної служби якості освіти у Волинській області начальник відділу інституційного аудиту Алла Казмірук та завідувач сектору роботи з експертами Вололимир Матвіюк. Участь у семінарі взяли директори шкіл нашої громади та члени робочих груп з розбудови внутрішньої системи якості освіти.

Алла Анатоліївна розповіла про особливості організації та проходження інституційнрого аудиту у закладі загальної середньої освіти, роботу експертів та проаналізувала чотири напрямки, які оцінюються під час зовнішнього аудиту.

    Про самооцінювання під час розбудови внутрішньої системи якості освіти у ЗЗСО Володимир Святославович розповідав з практики та з застосуванням практичних кейсів.

   Звичайно, що говорили не лише про забезпечення системи розбудови якості освіти у закладі, а й про особливості проведення сертифікації педагогів у 2023 році, про роботу експертів під час сертифікаці.

У ході живого спілкування учасники зустрічі поділилися досвідом самооцінювання освітньої діяльності, поставили ряд питань та отримали пропозиції щодо подальшої співпраці задля підвищення якості освітніх послуг та забезпечення партнерства всіх учасників освітнього процесу.

Тримаємо свій освітянський фронт та розбудовуємо систему якісної освіти!


               

                                      


« повернутися

Вхід для адміністратора